Startbild-video

Effektiv fjernmåling på byggeplasser er nå tilgjengelig.

Ha full kontroll over herdeprosesser og fuktighet i betongelementer, at konstruksjonsklimaet er optimalt og at uttørking av vannskader går etter planen – direkte i mobilen din.

Bruksområder for Celsicom Easy Connect.

Oppdag hvordan vårt nye system kan være til stor nytte for deg. Alle data lagres som viktig dokumentasjon.

Byggklimatbild

BYGGKLIMA

Interne følere for temperatur og fuktighet hjelper deg med å holde kontroll på vanninnholdet i luften, for å sikre et optimalt tørkeklima. Med riktig informasjon unngår du unødvendige forsinkelser og kan sikre at alt flyter videre og holder tidsplanen.

Fuktskada

FUKTSKADER

En kabelføler for måling av fuktighet og temperatur i betongen gir deg full kontroll over avfuktingen. Du vil motta en SMS eller e-postvarsel hvis fuktigheten ikke synker i henhold til planen på grunn av for eksempel en ødelagt varmevifte.

Gula boxen på stolpe

BETONGHOLDFASTHET

To termoelementer er koblet til terminalene inne i den gule boksen og støpes inn i betongen. I tillegg til disse to følerne er det en intern føler for omgivelsestemperatur i loggeren. Etter å ha valgt en betongresept i skytjenesten Celsiview, kan du følge utviklingen av holdfastheten til betongen på mobilen, nettbrettet eller datamaskinen.

Byggfuktkona Stefan

BYGGFUKTIGHET

En kabelføler for måling av fuktighet og temperatur i betongen gir deg full kontroll over tørkeprosessen i betongkomponenten. Du kan umiddelbart se om tørkingen går for sakte og raskt kan bestemme om du vil installere varmevifter eller avfukter.

Blå hjälm

Ida Alexandersson NCC LES ARTIKKELEN > Ida Alexandersson hos NCC som støper den underjordiske
StationCentralen, en del av Västlänken.
”Vi har full kontroll på temperaturen og
får veldig pålitelige styrkekurver.”

HVA TRENGER DU Å MÅLE?

Vi har forskjellige loggere for måling under og etter byggingen. Se hvilken logger som passer dine behov.

SJEKK PRODUKTENE >

Kontakt oss i dag for et enklere liv: firmapost@maxsievert.no eller 22 99 20 90